Lunchmeny

Lunchmeny

VECKA 4

22-26 JANUARI
11.30-14.30

MÅNDAG:
Panerad sejfilé med dansk remouladsås & kokt potatis
Isterband/Chorizo/Ostkorv med persiljestuvad potatis

TISDAG:
 Vinpocherad kolja med ägg & persiljesås
Frasiga raggmunkar med stekt fläsk & lingonsylt

ONSDAG:
Skaldjursfärserad kungsflundra med rostad paprikasås
Fetaostbakad kyckling med timjansky & rösti

TORSDAG:
Laxfärsbiff med kall citrussås & jasminris
Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkakor, sylt & grädde

FREDAG:
Havets Afrikana med dess tillbehör
Husets schnitzel med kaprissky, ärtor & stekt potatis

VECKANS PASTA:
 Penne med kyckling i tomat & cremefraichesås

MED RESERVATION FÖR ÄNDRING/SLUTFÖRSÄLJNING
ÄR DU ALLERGISK? FRÅGA OSS OM INNEHÅLLET I MATEN!

MIXA IHOP DIN EGEN SALLAD, VÄLJ PÅ SKALDJUR, TONFISK, FETAOST ELLER KYCKLING.

INKL. Salladsbuffé,måltidsdryck,bröd,smör,kaffe & kaka
95:-Take Away 89:- Ring gärna o beställ före-snabbare

Smaklig spis!
Robert & Pia med personal