LUNCHMENY

Lunchmeny

VECKA 4

20-24 JANUARI
11.30-14.00

MÅNDAG: Pankopanerad kungsflundra med kall gräslöksås
Biff Stroganoff med gräddfil, saltgurka & ris

TISDAG: Vinkokt torsk med skirat smör & pepparrot
Stekt fläsk med löksås/bruna bönor & kokt potatis

ONSDAG: Örtstekt kummel med kall basilikasås & kokt potatis
Chicken Thai med jasminris

TORSDAG: Fiskpiccata med tomatsås & ris
Ärtsoppa/Gulaschsoppa med pannkakor, sylt & grädde

FREDAG: Husets fisk & skaldjursgryta med kokt potatis
Cajunstekt fläskytter med chilibearnaise & purjolökspotatis

VECKANS PASTA: Linguini med ”het”Bolognese

MED RESERVATION FÖR ÄNDRING/SLUTFÖRSÄLJNING
ÄR DU ALLERGISK? FRÅGA OSS OM INNEHÅLLET I MATEN!

MIXA IHOP DIN EGEN SALLAD, VÄLJ PÅ
SKALDJUR, TONFISK ELLER KYCKLING.

INKL. Salladsbuffé, måltidsdryck, bröd, smör, kaffe & kaka
115:-/Take Away 99:- Ring gärna o beställ före-snabbare

Smaklig spis!
Robert & Pia med personal