Middagsmenyer

Middagsmenyer

Minimum 10 personer/samma rätt,endast förbeställning

Förrätter
Klassisk skagenröra på rågbröd 75:-
HC Andersen på rågbröd(gourmetpastej,bacon,champinjoner) 75:-
Lufttorkad skinka med melonsalsa 85:-
Caprese (tomat & mozzarellasallad) 85:-
Laxcheesecake med citronsås 85:-
Göteborgare på rågböd(rökt&gravad lax,laxrom) 95:-
Carpaccio på oxfilé med balsamicoreduktion & parmesan 95:-
Halstrade pilgrimsmusslor med
Portvinsreduktion&parmachips dagspris

Varmrätter
Helstekt fläskfile med pepparsås & purjolökspotatis 155:-
Pestobakad kyckling med parmesansås & grönsaksris 155:-
Ristad ryggbiff med madeirasås & potatiskaka 185:-
Färskostfylld kalvytterfile med balsamicosås & potatiskaka 195:-
Tomatöverbakad lammytterfile med rödvinsås & potatisgratäng 195:-
Chateaubriand med diablosås & potatiskaka 205:-
Skaldjursfärserad rödtungsfile med chardonnaysås & smörslungad färskpotatis dagspris

Dessert
Mjölkchokladpannacotta med punchiga bär 75:-
Baileyspannacotta med hallonmylta 75:-
Choklad & espressokaka med grädde 75:-
Tiramisu 85:-
Limecheesecake med björnbärssås 95:-
Chokladtryffel 45:-

Vi erbjuder vegetariska alternativ efter säsongens grönsaker,
fråga om dessa, samt specialkost vid allergi och intolerans
tillbehören kan bytas efter behov, beställs minimum 4 dagar i förväg
minimum 10 pers/rätt, priserna inkl.moms, gäller catering. Min 20 pers.
Vid restaurangarrangé tillkommer kuvertavgift 50:-/p
minmum antal per restaurangarrangé 40 personer